Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Půjčujete si na vánoční dárky? Může se stát, že při splácení vrátíte i dvakrát tolik

25.11.2015  |  Veronika Dusová, zpráva VPI CZ
  


Půjčka - VánoceKaždý osmý Čech kupuje vánoční dárky na dluh. Nebankovní půjčku na nákup vánočních dárků alespoň jednou využilo 12 % Čechů. Průměrná výše vánoční půjčky je 7 869 korun, lidé ale často vrátí i dvakrát tolik. Zejména nebankovní půjčky jsou modelovými situacemi, jak se zadlužit dlouhodobě.


Miluška
7.5.2020 4:22
Dárky
Na dárky bych si teda asi taky nepůjčovala. Například poslední Vánoce jsem měla našetřeno docela dost peněz, takže jsem si mohla i dovolit víc utratit za dárky. Třeba manželovi jsem koupila takové pěkné Armani hodinky Nebyly sice nejlevnější, ale udělaly mu radost, což je asi to nejdůležitější.
Odpovědět
Ilona
31.10.2019 23:18
Vánoční dárky
Zadlužovat se kvůli Vánocům je strašná hloupost. Já to nikdy nedělala a nikdy neudělám. Letos to například vypadá tak, že na dárky moc peněz nebude. Rozhodla jsem se to tedy udělat tak, že největší dárky dostanou děti, těm nejspíš koupím nějaké hračky z https://hrackyzadobrekacky.cz/ a zbytek členů rodiny dostane pouze nějakou maličkost.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



reklama

Půjčka s odměnou až 12 000 Kčvíce





Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz