Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jarní bonusy ČSOB k úvěrům na bydlení a důchodovému spoření v II. pilíři

6.5.2013  |  Michal Bubák


ČSOB - Kampaň banky cílí na produkty financování bydlení a důchodového spoření v II. pilíři ČSOB od 2. května spustila kampaň na propagaci jejích úvěrových produktů spojených s financováním bydlení. ČSOB Hypotéka a ČSOB Půjčka na lepší bydlení v nové kampani nabízí možnosti nastavení úvěru podle přání každého klienta. Dle individuálních potřeb bude možné sjednat slevu z úrokové sazby u hypoték o 0,1 %, zpracování úvěru zdarma nebo mimořádné splacení zdarma. Klient si může vybrat jednu z nabízených možností. Kampaň na podporu financování bydlení na míru potrvá až do konce června.

„Jaro je každoročně obdobím se zvýšeným zájmem o hypoteční úvěry a letos tomu není jinak, a proto přicházíme se zvýhodněnou nabídkou. Díky kombinaci nízkých úrokových sazeb a výhodných cen nemovitostí vnímá mnoho klientů nynější období jako ideálním k pořízení vlastního bydlení financovaného za pomoci hypotečního úvěru. Díky novým výhodným nabídkám od ČSOB je úvěr na bydlení dostupnější než dříve a na vlastní bydlení může pomýšlet téměř každý,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka útvaru Úvěrové produkty a hypotéky ČSOB.

Novinky a bonusy u Půjčky na lepší bydlení



Banka informuje o nových parametrech Půjčky na lepší bydlení, která umožňuje klientovi lépe si nastavit výši splátky rozložením splácení až na 12 let. Nově je také možné půjčku poskytnout i na zahradní domek, příjezdovou komunikaci nebo na nákup a úpravu sklepních prostor.

Kampaň přináší i další využitelné bonusy. Klienti po sjednání Půjčky na lepší bydlení nebo hypotéky získají certifikát na slevu na nákup v SIKO Koupelny. Výše slevy je 15 % na koupelnový nábytek a 5 % nad rámec standardních slev na sortiment kuchyní.
 
Akční nabídky se kromě hypotéky a Půjčky na lepší bydlení vztahují i na Půjčku na cokoliv a Konsolidaci. O svojí nabídce bude ČSOB informovat prostřednictvím rádia, tisku, billboardů, internetu a dalších komunikačních kanálů.

Melounová penze přináší klientovi možnost vybrat si bonus dle jeho preferencí



Banka přichází  i s kampaní zaměřenou na produkty dobrovolného důchodového spoření v II. pilíři penzijní reformy. Pokud klient uzavře smlouvu ve druhém pilíři na pobočce ČSOB, tak si bude moct vybrat jednu z nabízených výhod, která mu nejvíce vyhovuje. Kampaň s názvem „Melounová penze“ startuje na začátku května a potrvá až do konce června, kdy končí možnost vstoupit do druhého pilíře pro osoby starší 35 let. S kampaní se lidé budou moci setkat především v televizi a na internetu.

ČSOB - Melounová penze - vyberte si bonus dle vašich preferencí„Novou, nekonvenční kampaní chceme lidem pomoci s rozhodnutím, zda vstoupit do druhého pilíře penzijní reformy a zároveň se chceme přiblížit mladším generacím. Hlavní postavou nové kampaně, jejímž mottem je „Pořiďte si melouny do penze“, se stal Miloš Knor ze zábavného pořadu Na Stojáka,“ říká Marcela Suchánková, obchodní ředitelka ČSOB Penzijní společnosti.

Klient, který vstoupí do druhého pilíře na pobočce ČSOB, si může vybrat z nabídky různých bonusů. Na výběr má možnost sjednání spořicího účtu se zvýhodněnou sazbou 1,8 % na 1 rok, jednorázovou investici se slevou ze vstupního poplatku až do výše 1 000 Kč nebo pojištění pro případ hospitalizace na 1 rok zdarma. 

Autor: ČSOB Penzijní společnost



O nabídce fondů bude ČSOB informovat také prostřednictvím videí



Banka na začátku dubna představila nový fond Optimum Fund ČSOB Dobyvatelé nových trhů 1. Tento fond od svého uvedení dosáhl prodejů v objemu přesahujícím čtvrt miliardy korun za první měsíc. Nově, v rámci zkvalitnění komunikace, bude ČSOB Asset Management o novinkách informovat prostřednictvím videí, která budou k dispozici na internetových stránkách banky a Youtube. Tento i další fondy mají zájemci možnost zakoupit prostřednictvím internetového bankovnictví. Nabídka tohoto fondu je omezená pouze do 31. května 2013.
   
ČSOB - Dobyvatelé nových trhů 1 - Informační video
ČSOB Asset Management - Optimum Fund ČSOB Dobyvatelé nových trhů 1 - propagační video
Autor: ČSOB Asset Management

„Rozvíjející se trhy jsou v dnešní době velmi atraktivním tématem. To dokazují i samotné prodeje nového fondu. Do budoucna plánujeme i další obdobně zaměřené fondy a nepochybujeme, že vzbudí mezi klienty podobný zájem. Současně nám nejsou cizí moderní trendy v komunikaci a od nynějška budou mít investoři možnost se s naší nabídkou seznámit i prostřednictvím krátkých videí na internetu,“ říká Jan Barta, generální ředitel společnosti ČSOB Asset Management, a.s., investiční společnost.

Dobyvatelé nových trhů jsou velké nadnárodní firmy jako McDonald’s, Johnson & Johnson či Nestlé, které, byť sídlící v rozvinutých zemích, intenzivně investují do rozvíjejících se zemí, ve kterých vidí velkou příležitost pro další růst svých aktivit. Prvním fondem, který využívá tohoto trendu, je Optimum Fund ČSOB Dobyvatelé nových trhů 1, což je zajištěný fond do výše 95 % investované částky. Výnos fondu je vázán na koš 30 akcií, z nichž minimálně polovinu tvoří právě společnosti se slibným potenciálem růstu a s expanzí na rozvíjející se trhy. Fond nabízí možnost dosažení maximálního výnosu ve výši až 80 % (10,8 % ročně) za dobu svého trvání.

Poznámka banky: Odhady výnosů nezaručují skutečnou výkonnost fondů v budoucnu. Hodnota investice a příjem z ní mohou v čase kolísat. Vyplacená částka muže být v případě výběru před koncem doby trvání fondu vyšší nebo nižší než původně investovaná.
Hlavním cílem podílového fondu je zajistit podílníkům nejvyšší možný výnos, a to investováním do převoditelných cenných papírů a likvidních aktiv. Druhotným cílem fondu Optimum Fund ČSOB Dobyvatelé nových trhů 1 je vyplatit investorovi nejméně 95 % investované částky ke dni splatnosti.


Zajištění hodnoty investice a výnosu u zajištěných fondů se váže ke dni splatnosti fondu (den odkoupení podílů od investorů při zániku fondu) s tím, že pokud nedojde ke splnění závazků protistran a vydavatelů (emitentů) dluhopisů držených v portfoliu fondu, vyplacená částka může být nižší než hodnota zajištěné části investice.

Podrobné informace o zajištěných fondech včetně podstaty jejich zajištění naleznete na stránkách ČSOB, případně u bankéřů na pobočkách.

Kalkulačku pro spoření na penzi najdete zde





    



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Porovnání nabídky penzijního spoření ve 3. pilíři - zde




všechny články
Dále v rubrice

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak investují různé generace?

Obrázek: iPhone akcie Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, tak každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz