Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Lidé chtějí po narození dítěte hlavně společně bydlet. Svatba není důležitá

19.7.2016  |  Zdeněk Bubák, zrpáva Wüstenrot
  


BydleníNa žebříčku priorit, které by měli řešit nastávající rodiče v souvislosti s narozením dítěte, stojí nejvýše potřeba zajistit rodině společné bydlení. Podle aktuálního průzkumu finanční skupiny Wüstenrot ho za důležité považuje 92 % lidí. V pořadí důležitosti je na druhém místě stabilní zaměstnání aspoň jednoho z rodičů (důležité pro 85 % lidí), na třetím pak potřeba vytváření finanční rezervy (68 %). Naopak svatba je v prioritách na chvostě. Jen necelá čtvrtina lidí (24 %) považuje za důležité, aby se dítě narodilo sezdaným rodičům.


Radka
11.1.2020 21:43
Svatba
Pro mě byla teda svatba hodně důležitá. S manželem jsme to měli v následujícím pořadí. Nejdřív jsme spolu začali bydlet, pak jsme se vzali a za 2 roky se nám narodila naše první dcera. Jsem ráda, že se dcera narodila do manželství a nemuseli jsme se s mužem brát až po jejím narození. Už asi rok před svatbou jsem si vyhlídla svatební salón , takže jsem měla jasno, kam půjdu pro šaty. Zbytek jsme zařídili tak nějak společně.
Odpovědět
Bára
28.2.2020 7:42
Re: Svatba
Tyjo, díky za tip na ten salón. To já zase nedávno sháněla nějaké společenské šaty, protože jsem šla na svatbu kamarádky. Úplnou náhodou se mi jedny moc pěkné povedlo najít přes tento second hand https://www.onlinesekac.cz/second-hand-damske-saty-dlouhe/c-1122 Nejlepší na tom je, že mě nestály skoro nic. :-)
Odpovědět
Ivana
7.3.2020 19:52
Re: Svatba
Když už si tu tak hezky radíte, tak Vám musím také poradit s jednou službou, co jsme využili my na naši svatbě. Šlo o automatickou fotobudku, jak tomu oni říkají :-D od http://fotokiosek.fun/ . Prý umí jak fotobudku tak mají i super fotografa. Takže jestli holky znáte někoho ve Vašem okolí, kdo se bude brát, určitě se s ním o tohle podělte!
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde





Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Aktuální data z hypotečního trhu

Banky pozvolna snižují hypoteční sazby. Počet poskytnutých hypoték vzrostl. Aktuální data ČBA Hypomonitoru a srovnání hypotečních úvěrů naleznete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz