Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Co nejčastěji Češi kupují online? Jsou to vstupenky, běžné nákupy a dovolené či pobyty

28.5.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva Stavební spořitelny ČS
  


Obrázek: Nákupy na internetuPodle průzkumu Buřinky, Stavební spořitelny České spořitelny, se internet stal pro Čechy běžným prostředkem, jak nakupovat a sjednávat si služby. Nejvíce lidí má s online nákupem zkušenosti v případě pořízení vstupenek na sport nebo na kulturu – ty už si přes internet někdy pořídilo 87 % lidí. Běžné spotřební zboží si už někdy online objednalo 86 % a cestování si zařizovalo 85 % lidí.


Roman
30.4.2022 20:25
Nakupování
Dneska už žijeme v době, kdy se dá přes internet nakoupit opravdu úplně cokoliv. Moje manželka teď nedávno například začala přes internet objednávat dokonce i drogerii. Konkrétně tady odtud. Je sice pravda, že člověk zaplatí něco za poštu, ale jinak tam ty věci mají o něco levnější, než v normální drogerii.
Odpovědět
Mirka
28.9.2020 10:47
bez předmětu
Ještě další slevy můžete najít na www.abkupony.cz.
Odpovědět
Patka
21.6.2020 20:22
Nakupování
No, abych pravdu řekla, tak já spoustu věcí dnes taky objednávám přes internet. Dokonce jsem nedávno zkoušela přes internet objednávat i doplňky stravy z https://imunity2go.harmonelo.shop/ protože právě ty se snad ani jinak, než přes internet sehnat nedají. Už jsem jich od nich zkoušela víc a musím říct, že jsem velmi spokojená.
Odpovědět
Zdeňka
22.3.2020 19:05
Nakupování na internetu
Já nakupuji přes internet skoro všechno. Proč chodit do obchodu, když to samé seženu přes internet a navíc mnohem levněji? I slevy a výprodeje tam jsou a navíc můžu uplatnit ještě slevové kupóny , díky kterým ušetřím další peníze.
Odpovědět
Milada
12.11.2019 1:15
Nakupování
Já teda v poslední době nakupuji přes internet prakticky všechno. Líbí se mi na tom to, jak je to pohodlné. Navíc ty ceny na internetu jsou mnohem lepší, než v normálních obchodech. Velká výhoda je i to, že ve spoustě českých eshopů jde uplatnit slevové kupóny z http://kuponozdroj.cz/ díky kterým se dá nějaká ta koruna ušetřit.
Odpovědět
Simona
11.9.2019 13:50
Internet
Já ani nevím, co nejčastěji nakupuji. Pokaždé je to něco jiného, co zrovna potřebuji. Nejčastěji to jsou ale asi dárky pro děti. Na internetu je velký výběr, takže nemusím alespoň procházet několik obchodů. Čeho se ale na internetu nejčastěji zbavuji vím moc dobře. Je to oblečení, které posílám do second handu https://www.onlinesekac.cz/ .
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde





Dále v rubrice

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Žebříček doplňkového penzijního spoření v dubnu

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček penzijních účastnických fondů v dubnu. Zhodnocení povinných konzervativních fondů klesá, některé fondy dosáhly zhodnocení až 40 %. První místo si udržela NN Penzijní společnosti, na druhém místě je nově Conseq penzijní společnost a na třetí míso klesla ČSOB Penzijní společnost.

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz