Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Čtyři tipy, které urychlí prodej domu

30.4.2019  |  Komerční článek
  


Obrázek: Dveře s klíčemChcete prodat dům a přemýšlíte, jak tento proces urychlit? Vyzkoušejte tyto čtyři tipy, které vám pomohou nemovitost prodat rychleji a snadněji a bez zbytečných komplikací. Nebojte se obrátit v této záležitosti na profesionály, kteří se orientují na trhu s nemovitostmi a mají s prodejem mnohé zkušenosti.


Ivanka
24.3.2021 16:19
bez předmětu
My jsme ještě před prodejem domu pořídili do bytu pro zvednutí ceny nový nábytek. Sice jsme utratili za nové věci do bytu asi 80 tisíc korun, ale když přišel zájemce, nastřelili jsme cenu o 160 tisíc víc a on to kupodivu vzal. Možná v tom nábytek nehrál roli, ale běžnému člověku bychom to ani za normální cenu neprodali.
Odpovědět
Ivulí
23.3.2021 22:23
bez předmětu
Děkuji moc za všechny tyto velice užitečné rady, my se právě chystáme také prodávat náš byteček a bude se nám každá rada nesmírně hodit :) No a třeba na této stránce zde , jsme pořídili úplně všechno, co jsme potřebovali k tomu, abychom dle nás teda, mohli ten byt prodat :) Tak uvidíme, zda se nám to podaří :)
Odpovědět
Milass
15.11.2020 23:02
prodej
Mně osobně se třeba prodej rodinného domku, který byl situován v satelitním městečku kousek za Prahou ve výborné dojezdové vzdálenosti, podařil nesmírně urychlit několika drobnými úpravami interiéru/exteriéru - s těmi mi radil kamarád architekt. A pak jsme také nechali nainstalovat bezpečnostní systém od firmy https://www.rex.eu/ a nakonec se podařilo prodat ještě o něco dráže :-)
Odpovědět
Lenka
4.11.2020 17:42
hypoteka
hypoteka se ted da sjednat uz i online bez nutnosti obihat banky a pojistovny, za sebe rozhodne doporucuju
Odpovědět
Jarek
30.10.2020 17:24
Úklid
Nezapomeňte také dokonale uklidit, umýt okna a třeba i vyčistit koženou sedací soupravu aby udělal byt dojem.

Odpovědět
lidomo31
28.11.2020 16:19
Re: Úklid
Jestli se mohu podělit, tak jsem na tohle téma viděl skvělý článek na webu Receptář https://prima-receptar.cz/jak-se-starat-o-kozene-sedacky/

Odpovědět
Marian
9.6.2020 18:59
Prodej domu
No, já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že pokud chcete dům nebo byt prodat co nejrychleji, tak asi nejdůležitější je zvolit tu správnou realitku. Jestli můžu mít tip pro všechny, kteří by se chystali prodávat byt v Českých Budějovicích nebo okolí, tak mně se například velmi osvědčily tyto reality České Budějovice
Odpovědět
Ondra
6.5.2020 16:08
Úklid
Velice důležité je uklidit a to myslím i pavučiny, prach z radiátorů a podobně. Hodně špatný dojem dokážou udělat i mravenci v domě, takže pozor i na tyto příživníky :)

Odpovědět
Valerie
24.4.2020 21:40
Předsíň
Myslím si, že pokud chce člověk úspěšně prodat dům, tak je docela dobré dát na první dojem a trochu se pověnovat předsíni. Přecejen je to místnost, kterou člověk vidí jako první, když do domu příjde. Pamatuji si, že když jsme prodávali náš starý dům, tak jsme do ní kupovali úplně nový nábytek z https://www.botnikypredsine.cz Ten starý už totiž vypadal hrozně opotřebovaně a nedělalo to vůbec dobrý dojem.
Odpovědět
Jiří Drábek
9.3.2020 11:22
prodej domu Praha
Mám zkušenosti s prodejem domu v Praze, při kterém jsem zvolil prodej přes realitní kancelář www.edoxreality.cz, a velice dobře jsem udělal. Realitní kancelář má vše opravdu velice dobře podchycené, po podpisu smlouvy kupec musel poslat celou kupní cenu na účet realitní kanceláře do zástavy, a po přepsaní domu v katastru mi je okamžitě poslala na účet. Nemusel jsem se tak bát, že by po přepsání nemovitosti kupec nezaplatil.
Odpovědět
Pavel
4.2.2020 21:43
Nový dům
Paráda, myslím si, že takové rady se určitě hodí. Já jsem rád, že my už máme náš starý dům prodaný a teď konečně bydlíme ve větším. Je to mnohem lepší. Dokonce tu už konečně můžeme používat i náš automatický vysavač, protože tu je mnohem méně prahů, než ve starém domě. Jen tak mimochodem, kdyby náhodou někdo o takovém vysavači také uvažoval, tak určitě můžu doporučit. Nám s výběrem toho našeho velmi pomohl tento test robotických vysavačů.
Odpovědět
Eman
6.3.2020 15:20
Re: Nový dům
Dobrý den a jaký vysavač jste z testu vybrali? Nás nejvíce zaujal tento
Nemáte k němu nějakou zpětnou vazbu?
Díky moc.
Odpovědět
Vysma
22.4.2020 12:10
Re: Nový dům
Tak test robotických vysavačů jsem také před nedávnem využil, protože už mě prostě běhání s vysavačem nebavilo :D
Odpovědět
Honzík
13.5.2020 12:28
Re: Nový dům
Na robotické jsme se ještě ani nedívala. Dneska už není ani výběr vysavače tak jednoduchý, když jsou různé
druhy vysavačů na trhu a každý má jiné výhody.


Odpovědět
Karel
26.6.2020 18:15
Re: Nový dům
Taky jsem hledal nový robotický vysavač. Vybral jsem si robota Concept a jsem velmi překvapenej z toho jak funguje dobře. :-)
Odpovědět
dalibor
30.1.2020 23:30
nemovitost
My jsme na prodej našeho bytu nějak extra nespěchali. Na https://www.maxima.cz/polovina-z-ceny-nemovitosti-ihned/ nám totiž dali půlku ceny bytu okamžitě, takže jsme měli k dispozici peněz až až. Za dva týdny pak pro byt našli kupce a dostali jsme zbytek.
Odpovědět
dalibor
30.1.2020 21:28
nemovitost
My jsme měli interiré domu celkem ve špatném stavu, a tak jsme se ještě před tím, než jsem ho prodali, vrhli na rekonstrukci. Na návrh všechn interiréu jsme oslovili http://www.pwinterier.cz/ a udělali jsme dobře. Myslím totiž, že právě díky skvělému interiéru se tato nemovitost prodala tak dobře.
Odpovědět
Lukáš
18.11.2019 13:25
Prodej
Nám stačil na prodej nemovitosti jeden tip a to společnost https://www.maxima.cz/nabidnout-nemovitost-prodej-srovnani/ , kterou nám doporučil kamarád. O vše se postarali a navíc se jim podařilo náš byt prodat za mnohem víc peněz, než jsme čekali.
Odpovědět
Jarek
12.8.2020 10:52
Re: Prodej
Ono je dnes takový trend, že zajímavé jsou hlavně atypické domy nebo domy v zajímavé lokaci. To mě pak napadá postavit třeba dům z kontejnerů na kopci a prodat ho :D
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde





Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz