Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Podnikatelé a živnostníci v krizi: Jak jim v těžké době pomáhají banky?

18.11.2020  |  Jan Bachura
  


Obrázek: PodnikatelVětšina podnikatelů a živnostníků během koronavirové krize nemohou z důvodů vládních nařízení vykonávat výdělečnou činnost. Stát jim nabízí různé druhy kompenzací, ale jak jim v této nelehké době pomáhají banky? Zeptali jsme se přímo jich. Alfou a omegou je pro podnikatele běžný účet a kontokorent, u kterého však klient musí plnit určité podmínky. Jaké? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v článku.

Marek
1.2.2021 5:36
Podnikání
Já jsem tak rád, že když jsem se rozhodoval, v čem budu podnikat, tak že jsem si založil e-shop s domácími potřebami a neotevřel jsem si třeba restauraci. V této době se mi totiž daří lépe, než kdy jindy. Vloni jsem navíc svůj e-shop zlepšil díky Prestashop , takže já si rozhodně nemůžu na nic stěžovat :-) .
Odpovědět
Jana
26.11.2020 16:07
bez předmětu
S Equa bank jsem spokojená také, jak píší ostatní výše. Konečně žádné nesmyslné poplatky.
Odpovědět
Zuzana
19.11.2020 12:08
bez předmětu
Já jsem u Equa bank asi rok a jsem ráda, že nemá žádné nesmyslné poplatky. Předtím jsme byla jinde a to jsem furt za něco platila.
Odpovědět
Šárka
18.11.2020 13:15
bez předmětu
Jsem už docela dlouho u Equa bank a nemůžu si stěžovat. Běžně se člověk obejde bez jakýchkoliv poplatků. Každým rokem se navíc služby, které poskytují zdarma prohlubují :).
Odpovědět
Michal
18.11.2020 10:11
RB kontokorent
No u Raiffeisen je to u kontokorentu tak jak se píše v článku, pokud plním obrat. tak po mě nepožadují splacení, pokud jsme ale minulý rok díky opožděně zaplacené faktuře nesplnili obrat, tak přišlo varování SMS/email a pokuta. To by mě zajímalo jak plní podmínku obratu podnikatelé, kteří mají na základě vládního nařízení zavřeno.
Odpovědět
Ondřej
18.11.2020 9:55
bez předmětu
Překvapuje mě, kolik bank nemá vše na běžném účtu zdarma jako to má třeba Equa bank.. jsem rád, že jsem si vybral dobře a žádné nesmyslné poplatky neplatím.
Odpovědět
Ondřej
18.11.2020 9:55
bez předmětu
Překvapuje mě, kolik bank nemá vše na běžném účtu zdarma jako to má třeba Equa bank.. jsem rád, že jsem si vybral dobře a žádné nesmyslné poplatky neplatím.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Proč si zřídit úrazové pojištění a jak ho vybrat?

Obrázek: Podpis smlouvy Životní pojištění kryje rizika, se kterými se může člověk během svého života setkat. Před uzavřením životního pojištění je velmi důležité určit rizika, která chcete zajistit a podle toho zvolit vhodný produkt. Martin Pejsar radí, kdo si může pojištění sjednat...

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz