Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Podnikatelé a živnostníci v krizi: Jak jim v těžké době pomáhají banky?

18.11.2020  |  Jan Bachura
  


Obrázek: PodnikatelVětšina podnikatelů a živnostníků během koronavirové krize nemohou z důvodů vládních nařízení vykonávat výdělečnou činnost. Stát jim nabízí různé druhy kompenzací, ale jak jim v této nelehké době pomáhají banky? Zeptali jsme se přímo jich. Alfou a omegou je pro podnikatele běžný účet a kontokorent, u kterého však klient musí plnit určité podmínky. Jaké? Odpovědi nejen na tyto otázky najdete v článku.

Marek
1.2.2021 5:36
Podnikání
Já jsem tak rád, že když jsem se rozhodoval, v čem budu podnikat, tak že jsem si založil e-shop s domácími potřebami a neotevřel jsem si třeba restauraci. V této době se mi totiž daří lépe, než kdy jindy. Vloni jsem navíc svůj e-shop zlepšil díky Prestashop , takže já si rozhodně nemůžu na nic stěžovat :-) .
Odpovědět
Jana
26.11.2020 16:07
bez předmětu
S Equa bank jsem spokojená také, jak píší ostatní výše. Konečně žádné nesmyslné poplatky.
Odpovědět
Zuzana
19.11.2020 12:08
bez předmětu
Já jsem u Equa bank asi rok a jsem ráda, že nemá žádné nesmyslné poplatky. Předtím jsme byla jinde a to jsem furt za něco platila.
Odpovědět
Šárka
18.11.2020 13:15
bez předmětu
Jsem už docela dlouho u Equa bank a nemůžu si stěžovat. Běžně se člověk obejde bez jakýchkoliv poplatků. Každým rokem se navíc služby, které poskytují zdarma prohlubují :).
Odpovědět
Michal
18.11.2020 10:11
RB kontokorent
No u Raiffeisen je to u kontokorentu tak jak se píše v článku, pokud plním obrat. tak po mě nepožadují splacení, pokud jsme ale minulý rok díky opožděně zaplacené faktuře nesplnili obrat, tak přišlo varování SMS/email a pokuta. To by mě zajímalo jak plní podmínku obratu podnikatelé, kteří mají na základě vládního nařízení zavřeno.
Odpovědět
Ondřej
18.11.2020 9:55
bez předmětu
Překvapuje mě, kolik bank nemá vše na běžném účtu zdarma jako to má třeba Equa bank.. jsem rád, že jsem si vybral dobře a žádné nesmyslné poplatky neplatím.
Odpovědět
Ondřej
18.11.2020 9:55
bez předmětu
Překvapuje mě, kolik bank nemá vše na běžném účtu zdarma jako to má třeba Equa bank.. jsem rád, že jsem si vybral dobře a žádné nesmyslné poplatky neplatím.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde





Dále v rubrice

Češi jsou národ fanoušků a banky chtějí být u toho

Obrázek: KB hokejsita Co Čech, to fanoušek. Bez nadsázky se dá říct, že fanouškovství mají Češi v krvi. Tři čtvrtiny z nás totiž někomu aktivně fandí, ať už konkrétnímu sportovci, národnímu týmu nebo...

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Index termínovaných vkladů v dubnu

Obrázek: Termínoindex Termínoindex nadále klesá. Nejvýrazněji si pohoršil roční vklad. Nejvyšší sazbu aktuálně nabízí Banka CREDITAS a Max banka s 5,3 % p.a. u měsíčního vkladu...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz