Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Reklama bez klišé. ZUNO poukazuje na svou otevřenost a transparentnost

17.3.2015  |  Zdeněk Bubák, zpráva ZUNO Bank
  


ZUNO Bank - reklama na půjčku ZUNO Bank se chce odlišit v reklamě od konkurence a ukázat, že i banky mohou komunikovat otevřeně a transparentně. Přichází s novým konceptem, který chce sdělit, že v reklamě ZUNO Bank žádná klišé nenajdete. Reklamní spoty budou zaměřeny na půjčky.


Nové spoty, se kterými ZUNO Bank přichází, si utahují z obvyklých klišé v reklamách, jako jsou například úspěšní lidé s drahými auty, šťastná rodina, na kterou padají peníze z nebes, nebo roztomilá zvířátka.

„U nás klišé v reklamách nenajdete. Řekneme vám to narovinu,“ sděluje hlavní hrdina v reklamě. Spoty jsou zaměřeny na půjčku s úrokem 7,9 % pro všechny řádně splácející. Podstatné je tedy to, že na uvedenou sazbu dosáhnou jen řádně splácející klienti (viz Paramety akce níže).

Reklama - ZUNO Bank - půjčka

„Novou kampaní reagujeme na silný konkurenční boj bank. Jsme přesvědčeni, že moderní bankovnictví má být založené na atraktivních produktech a férovém postoji k zákazníkům. Věříme, že tento komunikační koncept posílí vnímání značky ZUNO i jejích produktů,“ říká šéf marketingu banky Bohdan Fedor.

Kampaň odstartovala dnes, tj. 17. března, a reklamní spoty poběží na Nově, Óčku, Primě a na TV Barrandov. Podpoří ji také online bannery, city lighty ve vybraných městech, PR a komunikace na sociálních sítích.

Reklama bez klišé: PŮJČKA za 7,9 % pro každého
Autor: ZUNO Bank


Kampaň vytvořil interní tým banky ZUNO ve spolupráci s agenturami Gunpowder (kreativita a režie spotu), Ponyhouse (content marketing) a Black Apple (public relations).

Parametry marketingové akce:

  • povinný běžný účet v ZUNO Bank (vedení: Účet 0 Kč / měs. // Účet Plus 0 nebo 68 Kč / měs.)
  • min. výše úvěru 50 000 Kč
  • min. doba splatnosti 1 rok

Způsob vyplácení odměny za řádné splácení úvěru:

  • při schválení úvěru bude klientovi vypočtena standardní úroková sazba, jakou by dostal za normálních okolností
  • za každých 12 měsíců bezchybného splácení bude klientovi na účet vrácena částka, která představuje rozdíl mezi výškou splátek podle schválené úrokové sazby a výškou splátek podle úrokové sazby 7,9 % ročně



      
  



Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz