Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Tipy a zajímavosti z oblasti bydlení: Jak stanovit cenu bytu? Prodej bytu vlastními silami nebo nákup družstevního

30.5.2018  |  Zdeněk Bubák, zprávy M&M reality, dTest, VideoBydlení.cz, IdeálníNájemce.cz
  


DůmPřinášíme vám aktuality, zajímavosti a tipy z oblasti bydlení. Jak nejlépe stanovit cenu bytu, který chcete prodávat? Jaké mýty kolují o prodeji bytu bez realitky? Na co si dát pozor při pořizování družstevního bytu? Jak zjistit náklady na správu pronajímaného bytu, abyste nebyli ve ztrátě? Dalo by se ušetřit na energiích, pojistném či dalších nákladech spojených s bydlením? Odpovědi na položené otázky najdete v dnešním článku.


Monika
23.3.2021 21:06
Prodej bytu
My řešíme s manželem právě teď prodej bytů v praze bez realitky a jsem zvědavá, kdy se nám podaří byt prodat. Naštěstí na to nespěcháme, takže nechceme jít s cenou dolů. Klidně ho budeme prodávat dva roky, když bude potřeba. On přijde ten pravý člověk, který nám za byt dá ty peníze, které chceme :-) .
Odpovědět
Josef
19.10.2020 10:40
Predej/koupě bytu či domu
Díky za článek ale pokud se snažíte prodat byt či dům rychle tak musíte prodat trochu pod cenou. Tedka jsme zdědil právě taky družstevní byt a za 2 roky se bude převádět do osobního vlastnictví myslíte že se bude něco doplácet? Byt by jsme pak chtěli prodat tady https://www.czech-estate.cz/prodej-byty jelikož má pak větší cenu než družstevní a anuita je už splacena. Díky za informace
Odpovědět
Dendy
12.3.2020 19:35
Realitní kancelář
Dostal jsem se do finanční tísně, a tak jsem se rozhodl pro prodej domu. Potřeboval jsem to vyřešit co nejrychleji, a to se mi povedlo přes realitní kancelář Edox reality, která má sídlo v Praze. Nabízí klientům odkup domu do 24 hodin.
Odpovědět
dalibor87
28.2.2020 5:48
cena nemovitosti
Taky mě moc zajímalo, jakou má moje nemovitost cenu, a tak jsem si ji přes https://www.maxima.cz/online-odhad-nemovitosti/ nechal odhadnout online. Hodnota nemovitosti mě celkem překvapila, takže musím přiznat, že o prodeji nemovitosti vážně uvažuji.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz