Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Lidé evidovaní na úřadu práce si již nepřivydělají na dohodu o provedení práce

29.6.2017  |  Iva Korgerová, zpráva Contract Administration
  


ChodbaJednou z vůbec nejčastějších forem přivýdělku je dohoda o provedení práce (DPP). Především v letních měsících narůstá množství lidí, kteří se tímto způsobem nechávají „zaměstnat". Vedle studentů, kteří chodí na brigády, této možnosti využívají i absolventi a sezónní pracovníci. Nově díky novelizaci si na DPP ovšem již nebudou moci přivydělat ti, kteří jsou evidování na úřadu práce jako nezaměstnaní.


Ivulenejka
16.12.2020 0:01
bez předmětu
Já jsem byla velice dlouho vedena na úřadě práce a už bych se tam nikdy vrátit nechtěla. Vždy jsem chtěla spíše dělat nějakou "ženštější práci", ale to se mi dlouhá léta prostě nedařilo a tak jsem se na to vykašlala a začala pracovat na stavbě a nestěžuji si... Nakonec mne to i baví a každý měsíc si dokonce na náklady majitele mohu pořídit nový pracovní oděv.
Odpovědět
Martina
20.7.2020 21:17
Práce
Zajímavé, díky za info. Musím říct, že jsem velmi ráda, že já už na úřadě práce evidovaná nejsem. Byla jsem tam poměrně dlouho, ale pár měsíců zpět se mi konečně podařilo najít novou práci. Nabídka pracovních míst tady u nás zas tak velká není, takže byl docela zázrak, když se mi na https://www.hitprace.cz/ podařilo najít jedno volné místo.
Odpovědět
Libor
3.10.2020 0:12
Re: Práce
Koukám, že jsme na tom byli docela podobně. Také jsem byl strašně rád, když se mi po dlouhé době konečně povedlo najít práci. V současné době jsem v té práci třetím rokem a dokonce už se mi povedlo dostat i na vyšší pozici. Myslím si, že za to částečně může to, že jsem se naučil správně komunikovat se svým šéfem. Dobré tipy jak na to mají tady: https://jsme.cz/jak-oslnit-sefa-zakazniky-a-kolegy-mluvte-jako-lidr Zkuste mrknout. :)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více
Půjčka s odměnou až 12 000 Kčvíce





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Pro Česko z Evropské unie 70 miliard korun ročně

Obrázek:Rrůstový graf K výročí 20 let od vstupu České republiky do Evropské unie, které připadá na 1. května, zveřejňujeme dopady členství v EU na českou ekonomiku a společnost. Co nám dle ekonomické analýzy....

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Jak by dopadl souboj dvou pojišťoven z různých kontinentů? Česká, nebo americká?

Obrázek: Pillow_Lemonade Pokud se chceme někam posouvat, tak je dobré se srovnávat, a to s většími, zkušenějšími, vyspělejšími atd. A jak by dopadl souboj dvou nejzajímavějších...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a. Samozřejmě
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz