Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Rady na zahraniční dovolenou - tipy, poplatky, nástrahy, slovníček připojištění, ceny ošetření

13.6.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Air Bank
  


Zahraniční dovolenáDovolenou letos plánuje 80 % Čechů, 44 % z nich pojede do zahraničí, nejčastěji autem k moři. Polovina lidí stráví část nebo celou letní dovolenou také v Česku, nejčastěji na chatě nebo v penzionu. Uvedené údaje vyplývají z průzkumu agentury STEM/MARK pro Air Bank. Podle výzkumu celá pětina lidí riskuje a vyráží do zahraničí bez cestovního pojištění.


Ivan
18.9.2020 21:13
Klimatizace
No, nevím jak vy, ale my se třeba bez internetu obejdeme. To, bez čeho se ale opravdu nedokážeme obejít je klimatizace. Sice člověk jede za teplem, ale spát v třeba 60 stupních je opravdu nejpříjemná věc :-D Kor v těch opravdu teplých zemích. Pak přijede člověk domu, zjistí, že i ta jeho klimatizace není v pořádku a tak si musí pořidit novou. Alespoň my to tak měli.
Odpovědět
Marian
16.1.2020 18:08
Dovolená
Tak to já si zase zahraniční dovolenou dopřeju velmi rád. Co se konkrétních destinací týče, tak mám hodně rád Chorvatsko. Tam je to relativně levné a je tam hezky. Navíc se tam dá sehnat i poměrně levné ubytování, pokud ho člověk zařizuje přes tuto stránku: http://www.ubytovanivchorvatsku.cz/
Odpovědět
Aleš
10.1.2020 20:19
dovolená
Tyjo, abych pravdu řekl, tak mě dovolená v zahraničí teda moc neláká. Každý rok si dělám dovolenou tady v tuzemsku. Minulý rok jsem například byl na Mácháči a bylo to super. Skvělé je i to, že jsem si tam mohl vzít svůj nafukovací člun ze http://sportcarp.cz/ a konečně ho měl možnost pořádně otestovat. :)
Odpovědět
Marek
18.12.2019 4:53
Pojištění
Díky za velmi užitečné tipy. To se určitě bude hodit. Určitě souhlasím s tím cestovním pojištěním. To je prostě základ a nemělo by se na něj určitě zapomínat. Já si například už léta cestovní pojištění sjednávám u https://www.ervpojistovna.cz/ a musím říct, že zatím vždy spokojenost. Super je, že se u nich pojištění dá sjednat online, což šetří čas. :-)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Koupili jste si prodlouženou záruku, nebo je to pojištění?

Obrázek: Nákup na Eshopu Spotřebitelé se dnes mohou velmi často setkat s nabídkou prodloužené záruky na zboží, které kupují. Někdy bývá tato smluvní záruka nabízena automaticky, jindy je za příplatek. Nemálo spotřebitelů si tak prodlouženou záruku přikoupí, zejména...

Proč si zřídit úrazové pojištění a jak ho vybrat?

Obrázek: Podpis smlouvy Životní pojištění kryje rizika, se kterými se může člověk během svého života setkat. Před uzavřením životního pojištění je velmi důležité určit rizika, která chcete zajistit a podle toho zvolit vhodný produkt. Martin Pejsar radí, kdo si může pojištění sjednat...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz