Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Hlavní změny pro podnikatele v roce 2018. Které jsou pozitivní, neutrální nebo negativní?

28.11.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva AMSP
  


Obrázek: KalkulačkaAsociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) představila balíček nejdůležitějších legislativních změn, se kterými musí podnikatelé od roku 2018 počítat. Nejlépe vnímají podnikatelé rozšíření odpočtů na dítě a manželku u OSVČ a rozšíření státních záruk. Nespokojeni jsou s novým režimem na ochranu osobních údajů GDPR a snížením hranice příjmů pro výdajové paušály u živnostníků.


Ivana
28.1.2020 18:38
Podnikání
Souhlasím, myslím si, že dost přínosný článek. Díky mockrát. Já osobně podnikám už několik let. V poslední době jsem ale narazila na takový problém. Začaly se mi tu totiž hromadit dokumenty, které už není potřeba archivovat a já nevím co s nimi. Ráda bych je nechala nějak ekologicky zlikvidovat. Dokonce už jsem si zkoušela hledat skartace dokumentů Praha a všimla jsem si, že přesně tomuto se věnuje například ekoskart.eu. Nemá s nimi někdo zkušenost? Díky.
Odpovědět
Petr
10.9.2019 20:16
Podnikání
Tak tomu říkám užitečné informace. Děkuji mockrát. Já osobně už podnikám nějaký ten pátek. Konkrétně mám svůj vlastní internetový obchod. Ještě teď si moc dobře pamatuji, jak jsem to měl v začátcích těžké, protože jsem měl strašně málo zákazníků. To se naštěstí zlepšilo poté, co jsem u svého eshopu investoval do mnohem lepší SEO optimalizace.
Odpovědět
anonym
19.11.2019 14:41
Re: Podnikání
Já jsem to měl hodně podobné, taky mám eshop a už jsem to chtěl vzdát. Kvůli malému prodeji, tak jsem oslovil l takovou firmu na seo marketing. A změny k lepšímu přišly dřív než jsem očekával.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Porovnání podílových fondů. Který je nejvýnosnější, jaké si účtují poplatky? - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více





Dále v rubrice

Aplikace Revolut je lákavá pro čím dál tím více mladých zákazníků po celém světě

Obrázek: Aplikace Revolut pro mladé Aplikaci Revolut <18 nyní používají více než 2 miliony mladých zákazníků po celém světě a po zahrnutí opatrovníků činí počet uživatelů celkově více než 3,5 milionu. V České republice vzrostl počet uživatelů <18 za poslední rok o 67 %...

Žebříčky spořicích účtů a termínovaných vkladů v květnu

Máme pro vás květnový žebříček spořicích účtů a termínovaných vkladů. Nejvýhodnější sazbu na spořicím účtu nabízí Partners Banka. Kde aktuálně dostanete nejvyšší sazby u těchto produktů, se dozvíte v našem článku...

Žebříček podílových fondů na Finparádě za měsíc duben

Obrázek: Pódium vítězů Podílový fond je soubor majetku (například akcií a dluhopisů), který je obhospodařován investiční společností. Jde o tzv. kolektivní způsob investování. Na Finparádě se zaměřujeme na podílové fondy z nabídky tuzemských pojišťoven a bank...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz