Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Zakládání společnosti v pár jednoduchých krocích

24.11.2017  |  Komerční článek
  


Obrázek: Zakládání společnostiStart podnikání s sebou nese řadu úskalí. Jak se vlastně s. r. o. zakládá a existuje jednodušší a rychlejší cesta, jak začít podnikat?


Adam
22.7.2022 12:07
Založení firmy
No když člověk nemá žádné informace ani zkušenosti tak to může být i docela náročné ale jsou i takové firmy které se zabývají viditelnosti a tak trochu propagaci vašeho podnikání nebo firmy na internetu. Ale když už má člověk nasbírané potřebě informace tak si spousty věcí dokáže zařídit sam.
Odpovědět
Maras
27.2.2020 5:58
Skladování
Měl bych takový dotaz. Nemáte někdo náhodou zkušenost s využíváním průmyslového kontejneru jako prostoru pro skladování zboží? Mám na mysli takové ty kontejnery jako nabízí třeba https://www.profitexgroup.com/ Docházejí mi skladové prostory a potřeboval bych to nějak vyřešit. Díky.
Odpovědět
Radim
17.4.2020 4:31
Re: Skladování
To mi příjde jako poměrně efektivní řešení. My v naší firmě využíváme na skladování také kontejnery a funguje to skvěle. Začali jsme je využívat právě z toho důvodu, že jsme na skladování výrobků chtěli co nejvíce ušetřit. Teď se snažíme ušetřit ještě na výrobním procesu. Zatím to vypadá tak, že do něj zahrneme 3D tisk. Díky tomu by to celé mohlo být rychlejší a levnější. Skvělý článek o tom mají třeba tady: https://www.sharplayers.cz/jak-snizit-naklady-na-vyrobu-a-prototypovani-pomoci-3d-tisku/
Odpovědět
Ivana
19.12.2019 8:26
Dokumenty
Měla bych takový dotaz na všechny zdejší podnikatele. Jak to řešíte s dokumenty, které už není potřeba archivovat a zabírají vám místo? Já právě před tímto problémem stojím a nevím jak se takových dokumentů zbavit. Přemýšlela jsem, že bych si koupila skartovačku, ale to je docela drahé, tak mě napadlo si zkusit vyhledat "skartace dokumentů Praha" a koukala jsem, že http://www.ekoskart.eu/ se přesně tímto zabývá. Nemá s nimi někdo zkušenost? Díky.
Odpovědět
Zdeněk
17.9.2019 22:33
Vizitky
Naprostý souhlas s Ladislavem. Mít nějaké pěkné vizitky je prostě základ, to by určitě měl vědět každý podnikatel. Úplně nejlepší je podle mého mít takové vizitky, které člověka nějakým způsobem zaujmou. Já si například v začátcích podnikání nechával dělat exkluzivní vizitky a myslím si, že částečně i díky nim se mi v začátcích podařilo sehnat tolik obchodních partnerů.
Odpovědět
Ladislav
25.8.2019 2:19
Vizitky
No, já si myslím, že pokud člověk začíná podnikat, tak jednou z prvních věcí by mělo být to, že si nechá udělat nějaké pěkné vizitky. Dnes už na to existuje spousta nástrojů na internetu, takže není ani třeba znalost nějakých grafických programů. A o tisk vizitek se vám může postarat třeba Printuj.
Odpovědět
Tomik
24.11.2019 21:50
Re: Vizitky
Jojo, mít nějaké pěkné vizitky je super. Myslím si ale, že důležitá je například i internetová prezentace. To znamená mít nějaké hezké stránky. U těch docela stojí za to investovat i do nějaké SEO optimalizace aby měly alespoň nějakou návštěvnost. :-)
Odpovědět
Petr Vlach
5.8.2019 21:54
Založení firmy
Díky za velmi přínosný článek. Já osobně jsem toho názoru, že založit si svou vlastní společnost je dnes jednodušší, než kdy dřív. Hlavně teda díky tomu, že dnes existují takové služby jako například https://www.zalozeni.cz/ které se o veškeré trable a byrokracii spojené se zakládáním společnosti postarají za vás.
Odpovědět
Radek
5.8.2019 13:49
Podnik
Super článek. Rozjezd podnikání je dost náročný. Jak po časové tak i po finanční stránce. Já jsem rád, že už mám svůj podnik více méně rozjetý. Letos jsem ještě dodělával poslední úpravy ve své kanceláři. Nebyl jsem spokojený, jaká byla akustika místnosti , tak jsem to potřeboval vyřešit, aby bylo vše tak, jak si představuju.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími podílovými fondy podle odborníků - zde
Porovnání podílových fondů. Který je nejvýnosnější, jaké si účtují poplatky? - zde





Dále v rubrice

Přehled dluhopisů na Finparádě za měsíc duben

Obrázek: Ilustrace robo advisor Dluhopis, nebo také obligace či bond, je druh cenného papíru, který je pro investory jednou z možností zhodnocení peněz a pro vydavatele možností, jak si výhodně zajistit dlouhodobější zdroj financování. Na Finparádě se zaměřujeme na dluhopisy...

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

Menší riziko a větší výnos: Jak rozumně rozdělit investice a dosáhnout stabilního růstu

Obrázek: Laptop investování Žít z výplaty do výplaty je čím dál tím častějším tématem napříč českou společností. Nejhůř je na tom zatím Generace Z, která je vesměs smířená s tím, že v životě bude hledat jiné a daleko snáz dosažitelné hodnoty, než je soukromé vlastnictví bytu...

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz