Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Rekonstrukcí prošla v posledních letech polovina českých domácností

14.9.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Raiffeisen stavební spořitelny
  


Rekonstrukce domácnostiÚpravy interiérů hrají čím dál významnější roli. V průběhu času si svůj byt či dům vylepšuje naprostá většina lidí, protože jen málokdo je spokojený se stavem domácnosti, v jakém ji získal. Jak vyplynulo z průzkumu Raiffeisen stavební spořitelny, Češi nejčastěji investují do rekonstrukcí koupelen a kuchyní.


Ivulenka
10.12.2020 22:33
bez předmětu
I my jsme si nedávno prošli rekonstrukcí a musím vám říct, že je to něco, co vám rozhodně ten byt velice rozsvítí a udělá ho prakticky jako nový, pokud se taková rekonstrukce udělá správně :-) Pokud by se někdo chystal na podobnou rekonstrukci nebo něco takového, určitě se mrkněte na stránky jis , odkud jsme si pořizovali okna, dveře a spoustu dalšího.
Odpovědět
Ikomon
29.9.2020 23:58
Rekonstrukce
Ano, i naše domácnost prošla takovou rozsáhlejší rekonstrukcí. Vzali jsme to kompletně tak, jak se patří a to od střechy :) Naši starou střechu jsme vyměnili za střešní krytinu s posypem a musíme říct, že po tom, jestli budeme chtít prodat náš dům, díky tomuto "upgradu" bude mít dům o něco větší hodnotu!
Odpovědět
Ivana
24.4.2020 22:20
Koupelna
Tak to my zatím máme hotovou jen koupelnu. Myslím si ale, že se nám její rekonstrukce povedla na jedničku. Třeba s výběrem nového vybavení do ní jsme si dali docela záležet. Například umyvadlo jsem vybírala snad dva týdny. Nakonec jsme koupili takové pěkné kamenné, které jsem našla tady http://www.luxusniumyvadla.cz/
Odpovědět
Lukáš
25.3.2020 13:44
Rekonstrukce
I my momentálně rekonstruujeme bydlení. Ne sice naše současné, ale vloni jsme si koupili starší rodinný dům, který musíme nejdřív předělat. Do rekonstrukce jsme se pustili až letos. Chtěl jsem našetřit nějaké peníze a hlavně se poradit s odborníky, co a jak je nejlepší udělat. Momentálně dělám teprve elektřinu, ale jde to dobře. Koupil jsem si na to kabelové příchytky se kterými se mi kabely na elektřinu dobře přidělávají.
Odpovědět
Helena
21.3.2020 20:48
Design interiéru
My se na rekonstrukci teprve chystáme... Dlouho jsme přemýšleli u koho, nebo kde si necháme udělat rekonstrukci a celkový návrh interiéru. Nakonec to u nás vyhrali http://www.pwinterier.cz . Když se podíváte jak řeší interiéry a na jejich reference, budete unešeni, stejně jako jsme z toho byli unešeni my! :-)
Odpovědět
Marian
18.2.2020 5:44
Rekonstrukce
My naštěstí máme už rekonstrukci téměř za sebou. Asi nejvíc práce bylo v kuchyni. Tu bylo potřeba celou předělat. Už to je víceméně hotové, jen zbývá doladit několik detailů. Hlavně tam chybí nějaké kuchyňské doplňky. Před časem jsem se například díval po nějakých háčcích do kuchyně, protože ty se hodí mít a dost mě zaujaly například tyto: https://www.emako.cz/vesaky-a-hacky-2/wenko-vesaky-nerezova-ocel--4-ks-v-sade-4008838447819/
Odpovědět
Václav
30.8.2019 17:56
Rekonstrukce
Tak to my se k rekonstrukci dostali až letos. Už to téměř máme hotové. Asi ze všeho nejhorší byla rekonstrukce koupelny, protože jsme z ní nějak museli dostat starou vanu, kterou jsme následně nahradili sprchovým koutem z https://www.a-keramika.cz/sprchove-kouty/ Nakonec se nám to podařilo, ale můžu vám říct, že jednoduchý úkol to teda nebyl.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Půjčka s odměnou až 12 000 Kčvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více





Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz