Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Podle čeho si vybrat auto a jak ho nejlépe financovat?

30.3.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Volkswagen Financial Services
  


AutomobilPořízení nového vozu a jeho výběr je dlouhodobou investicí, která by se neměla uspěchat a je třeba ji věnovat dostatek pozornosti. Kromě ceny je důležité mít na paměti i další parametry, kterým byste měli věnovat pozornost, ať už se jedná o pořízení nového nebo ojetého vozu. Jak správně vybrat vozidlo a jeho způsob financování radí Lukáš Cankař z Volkswagen Financial Services.


Patrik
20.12.2020 17:21
Ojeté auto
Já jsem si koupil ojetý mercedes G a vyhovuje mi. Je po prvním majiteli, takže je v dobrém stavu a cena nebyla tak hrozná jako za nové auto. Stačilo si auto trochu vylepšit a mám z něj dokonalé auto. Zaplatil jsem si třeba přehrání ovládacího systému do češtiny, což považuji za největší výhodu :-) .
Odpovědět
Lumír
22.7.2020 15:09
auto
My jsme s manželkou kupovali auto poměrně nedávno a kdybych neměl známého velice kvalitního automechanika, tak bych se asi v tom obrovském spektru ztratil... Všude na internetu čtu, co vše je třeba sledovat u bazarových aut, ale pro laika je to těžké. Máme teď skvělé auto, na které akorát bylo potřeba zakoupit nové pneumatiky, což jsme udělali přes internet z https://www.pneuok.cz/ ;-)
Odpovědět
Tobiáš
25.4.2020 13:47
Ojeté auto
Já jsem si vybíral auto vloni a měl jsem vcelku jasno. Chtěl jsem Volkswagen Golf do 100 000 a takových jsem našel hodně. Nechtěl jsem nové auto, protože to stojí zbytečně hodně peněz. Narazil jsem na dobrého Golfa TDI za 60 000, který stál tak málo, protože mu blbnul klíč. Auto jsem koupil a nový klíč jsem si objednal z https://www.auto-klic24.cz/ a mám super auto za relativně málo peněz.
Odpovědět
Martin
6.3.2020 16:21
aaa
Když jsem si projel nabídku na stránkách AAA auto, tak jsem tam narazil na VW touareq, je to mé vysněné auto již několik let. Přímo přes stránky jsem si auto rezervoval, a když jsem přijel na pobočku, tak už tam stálo nachystané. Vše proběhlo rychle a v pořádku. Dokonce jsem přímo v autobazaru zařídil i povinné ručení.
Odpovědět
Patrik
3.3.2020 19:38
úvěr na auto
Kupoval jsem ojeté auto za 180 tisíc korun na úvěr, podařilo se mi domluvit 0% akontaci v autobazaru AAA auto, během chvíle jsem měl připravenou předběžnou kalkulaci úvěru. Potom jsem měl dostatek času na prostudování, a mohl jsem si to v klidu propočítat. S jejich slevou z původní ceny auta to vyšlo opravdu dobře.
Odpovědět
Patricia Carvalho
16.5.2018 1:03
Potřebujete naléhavé peníze? Můžeme pomoci!
Hledáte tu nejlepší možnou finanční půjčku bez poplatků a bez zástavy nemovitosti. Výhodné podmínky poskytnutí, nízká úroková sazba garantovaná po celou dobu splácení. Individuální přístup ke každé žádosti. Výše měsíčních splátek a doba splatnosti se dá přizpůsobit vašim možnostem. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku. Zcela zdarma a nezávazně žádejte na emailu: patriciacarvalho@seznam.cz
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde





Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz