Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

MONETA Money Bank přišla s inovovanou aplikací mobilního bankovnictví Smart Banka

25.7.2016  |  Zdeněk Bubák, zpráva MONETA Money Bank
  


MONETA Money Bank - pobočkaOd 22. července MONETA Money Bank nabízí novou verzi mobilní aplikace Smart Banka. Kromě změny na nový firemní design, přináší přihlášení otiskem prstu, volbu vlastního přihlašovacího PINu, který pak lze využít pro potvrzování plateb, nebo tzv. chytré tlačítko pro rychlé volby.


Standa Sejkora
8.4.2019 9:36
Smart banka
Aplikace je skvělá rychlá. Škoda že není možnost replikovat data z Banklinetnu který mají účetní na PC
Odpovědět
Standa Sejkora
8.4.2019 9:36
Smart banka
Aplikace je skvělá rychlá. Škoda že není možnost replikovat data z Banklinetnu který mají účetní na PC
Odpovědět
Vašek
3.10.2016 22:04
Moneta
Za mě dobrý, jen kdyby šli spravovat rychlé volby, já bych uvítal např . budoucí a blokované platby. A druhá věc - u iphone, když se zapomenu odhlásit, tak po spuštění řekne hlášku o odhlášení, ale už se nejde přihlásit touch id.., ale jen pinem, takže kdyby to šlo?!
Odpovědět
Michal Vymlátil
22.8.2016 13:05
bez předmětu
Po důkladném odzkoušení musím opravdu uznat že tato aplikace je konečně řešením vhodným pro mobilní internetové bankovnictví. Už žádné mobilní stránky klasického internetového bankovnictví, je to plnohodnotná aplikace. Zabepečení je naprosto spolehlivé, vzhledem k způsobu instalace a spárování s telefonem. Hlavně ovládání je tak intuitivní, že by s ním neměli mít problém i nezkušení uživatelé. Jedna z dalších věcí je přenos dat, my co žijeme a pohybujeme se v místech kde není na každém kroku nějaká Wi-fi ani rychlejší mobilní internet oceníme že aplikace (narozdíl od těch mobilních webů) nemá tak velké požadavky na přenos dat, pokud jsem to stíhal sledovat jde vždy o pár kB které i ten nejpomalejší internet hravě zvládá.
Odpovědět
Vítězslav Rauch
9.8.2016 16:39
Konečně povedená aplikace
Perfektní, úplně nová aplikace. Vše je přehledné a intuitivní v pěkném material designu. Zatím na Androidu nefunguje přihlášení pomocí otisků prstů a správa více účtů, ale na obojím se pracuje. Přihlášení je pomocí PINu, který si zvolíte při prvním spuštění aplikace. Dále je nutné napoprvé Váš telefon zaregistrovat v Internet bance, vše je však rychlé a intuitivní (aplikace Vám ukáže jednotlivé kroky). Pak už si jen užíváte perfektní přehled o vašich účtech, kartách a půjčkách. Provádění plateb pomocí QR kódu je rychlé a intuitivní. Uvítal bych widget na plochu, který by zobrazoval zůstatek na běžném účtu a částku vyčerpanou (ne zbývající) z kreditní karty. Za mě palec nahoru a děkuji vývojářům.
Odpovědět
kolous007
8.8.2016 19:35
Smart banka
Pro klienty MONETY jde o velký skok dopředu, aktualizace aplikace přichází po hodně dlouhé době a je tam spousta novinek. Touch ID, nastavení karet, půjčky, spoření, investice apod. Aplikace je mnohem přehlednější, je přizpůsobena i většímu displeji iPhone 6/6S.
Odpovědět
Petr Hodan
8.8.2016 14:18
Banka
Mně aplikace od Monety (GE Money Bank) hodně chyběla. Jsem neustále na cestách a tahat s sebou stále NTB nebo otevírat klasickou mobilní verzi webu je o ničem. Musím říct, že jsem ale velmi spokojen. O proti ostatním bankovním společnostem je tahle aplikace konečně jediná, která dobře vypadá, funguje na výbornou a ta jednoduchost. Žádný SMS kód, stačí jen pin. To samé i k odesílání plateb. Prostě boží. Čtečka QR kódů funguje bez problémů. Já jsme osobně plně spokojen a nemohu si vynachválit! Pro běžného uživatele prostě pecka.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz