Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Proč se polovina lidí stydí před návštěvou za své bydlení?

20.12.2013  |  Zdeněk Bubák
  


DůmVánoce jsou svátky vzájemných setkání. V tomto období k Vám domů přijde možná více lidí než obvykle. Podle ankety Raiffeisen stavební spořitelny se ale 55 % respondentů spíše za své obydlí před hosty stydí. Nejčastěji řešíme, zda je dostatečně uklizeno a jestli si hosté všimnou různých nedodělků nebo zastaralého zařízení.


Olda
24.9.2019 6:15
Zahrada
Od té doby, co jsme si náš dům zrekonsrtruovali, tak už se za něj naštěstí stydět nemusím. Za co se ale trochu stydím je naše zahrada. V současné době totiž ani tolik nepřipomíná zahradu, jako spíš skladiště materiálu a nepotřebných věcí. Jak to tak vidím, tak s tím nejspíš ještě letos budu muset něco udělat. Prvně si na to ale budu asi muset koupit to správné nářadí na zahradu. Bez toho to nepůjde.
Odpovědět
Nela
5.8.2019 5:29
Děti
Já se za naše bydlení teda rozhodně nestydím. Manžel nám postavil krásný dům, tak jsem na něho pyšná. Ještě postupně doděláváme dceři pokoj, ale na to máme ještě čas, protože je to teprve miminko, takže pokoj nepotřebuje. Nedávno jsme ji tam koupili novou velkou šatní skříň, abych měla kam dávat kojenecké oblečení .
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz