Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Inovace Internet Banky GE Money Bank přináší řadu užitečných novinek

6.5.2013  |  Michal Bubák


GE Money Bank - Inovace Internet Banky přináší řadu užitečných novinek. Na snímku: logo GE Money BankInternet Banka GE Money Bank doznala výrazných inovací. Největších změn se dočkala služba GE Money Manager, která má klientům posloužit k přehlednému třídění transakcí na účtu. Nyní třídí také všechny transakce uskutečněné kreditními i debetními kartami. Další novinkou v Internet Bance je možnost pojmenování účtu podle přání klienta. Klienti mají vedle stávající služby SMS Servis nově k dispozici také službu E-mail Servis, která je zdarma a umožňuje neustálý přehled o dění na účtu či kreditní kartě.  

GE Money Manager nyní zpracovává i transakce provedené kartami, včetně moderních platebních metod



„Naši klienti chtějí mít své výdaje pod kontrolou a přehledné grafy a tabulky v naší Internet Bance využívají stále častěji. Rozhodli jsme se proto vyjít zájmu vstříc a GE Money Manager jsme rozšířili o užitečnou kategorizaci karetních transakcí,“ říká inovační leader GE Money Bank Ondřej Hájek. „Na službu GE Money Manager se nyní mohou spolehnout i klienti, kteří využívají moderní platební metody od GE Money Bank. V přehledu svých výdajů totiž najdou také všechny platby uskutečněné platebními nálepkami i NFC kartami v mobilu,“ dodává Ondřej Hájek.

Pro plánování osobních financí Vám jsou k dispozici grafy a tabulky



GE Money Bank - GE Money Manager - ilustrační fotoKlienti mají na výběr mezi ruční a automatickou kategorizací karetních transakcí. V případě automatické kategorizace GE Money Manager všechny platby třídí sám podle toho, v jakém typu obchodu klienti kartu použijí. Automatickou kategorizaci je možné snadno přizpůsobit individuálním potřebám a třídění lze libovolně upravovat. V grafech se navíc zobrazují také výběry z bankomatů i odměny, které sbírají majitelé karet, zapojených do věrnostního programu bene+.







Autor: GE Money Bank


Prostřednictvím služby GE Money Manager mohou klienti řídit a plánovat své osobní finance. Pomocí grafů a tabulek se jim zobrazí výsledky jejich hospodaření, všechny grafy a tabulky lze vytisknout nebo uložit přímo v Internet Bance.

Pro snadnější orientaci si můžete své účty libovolně pojmenovat



Internet Banka umožňuje také pojmenování běžných a dalších typů účtů. Tuto funkci ocení zejména klienti, kteří spravují několik účtů najednou, například při zadávání příkazů k úhradě budou mít nyní snadnější orientaci. Účty je možné pojmenovat libovolně, a to v rozsahu 20 znaků. Název účtu lze v Internet Bance kdykoliv změnit.

Další důležitou novinkou je služba E-mail Servis. Ta rozšiřuje stávající SMS Servis o možnost zasílání vybraných typů upozornění zdarma na e-mail. E-mail Servis si klienti snadno založí přímo v Internet Bance v sekci Osobní nastavení nebo na pobočce GE Money Bank.



    



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz