Arete Invest a EY společně uspořádali konferenci pro investory

V sídle společnosti EY se tento týden konala již tradiční investiční konference, jejímž partnerem je investiční fond Arete Invest. Tématem letošního ročníku bylo „Financování a náklady na investiční kapitál“ a těmto tématům se věnovali Robert Ides, spoluzakladatel Arete Invest a partneři ve společnosti EY David Zlámal a Lucie Říhová, odborníci na kapitálové a dluhové financování a daňové poradenství.

Akce se účastnili investoři, finančníci, bankéři a hosté z oblasti real estate a poradenských firem, kteří si vyslechli historické trendy chování kapitálových a realitních trhů v návaznosti na makroekonomické změny primárně vyvolané centrálními bankami a hodnocení rizik z pohledu investorů. Témata globálního a evropského vnímání strukturovaného financování, srovnání trendů v České republice a uplatnění daňové perspektivy na strukturu kapitálu nabídla účastníkům komplexní pohled na to, jak optimálně řídit zdroje. Na závěr konference se všichni přednášející zapojili do panelové diskuze, v níž se věnovali hlavně vlivu finančních instrumentů na vývoj cen nemovitostí v kombinaci s optimálním strukturováním transakcí.

„Myslím, že jsme úspěšně navázali na loňskou akci a založili tak tradici v pořádání odborné konference, která aplikuje globální pohled na vliv vývoje a odhad chování trhu v ČR. Velice otevřená diskuse s cílem nabídnout erudovaný názor na realitní trh a různé finanční instrumenty je asi to, co účastníci nejvíce oceňují, a věříme, že i nadále ocení,“ řekl Robert Ides, spoluzakladatel investičního fondu Arete Invest.

O Arete Invest:

Arete Invest je rychle rostoucí investiční fond zaměřený na investice v oblasti nemovitostí a dvojnásobný držitel prestižního ocenění Czech Top 100, v posledním ročníku za dynamické zhodnocení kapitálu a transparentnost v oblasti nemovitostních investičních fondů. Jedná se o český plně licencovaný fond kvalifikovaných investorů v právní formě SICAV podnikající pod dohledem České národní banky. Arete Invest je proaktivním správcem fondů i aktiv. Primárním cílem fondu je zvyšovat výnos a zhodnocovat kapitál u aktiv pod vlastní správou při současné diverzifikaci proti stávajícím i potenciálním rizikům. Díky tomu nabízí svým investorům výrazně nadprůměrné zhodnocení investic. Drží se čtyř základních principů – své odbornosti, hmatatelnosti investic a jednoduchosti a otevřenosti vůči svým investorům. Arete Invest se zaměřuje především na střední a velké investice do tradičních výnosových nemovitostí v České republice a regionu střední a východní Evropy.


Arete Invest  |  22.3.2019


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz