Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Modrá pyramida inovovala Rychloúvěr určený na rekonstrukce a modernizace bydlení

2.8.2018  |  Zdeněk Bubák, zpráva Modré pyramidy
  


Modrá pyramidaOd prvního srpna 2018 Modrá pyramida nabízí svůj produkt s názvem Rychloúvěr s garantovanou sazbou 4,99 % p.a. bez zajištění až do 800 000 Kč a zároveň zjednodušuje způsob dokládání účelovosti v případě rekonstrukce.


„Rychloúvěru určeného především na rekonstrukce a modernizace bydlení. Chtěli jsme vědět, na co ho klienti nejčastěji využívají, co na něm oceňují, ale i to, co jim vadí, a tak jsme se jich prostřednictvím našich poradců jednoduše zeptali. Dozvěděli jsme se, že jsou spokojeni s jednoduchostí a rychlostí vyřízení, oceňují možnost delší doby splatnosti a tím danou nízkou měsíční splátku i to, že poskytujeme úvěr bez zajištění. Uvítali by naopak, v době rostoucích cen nemovitostí, vyšší částku a hlavně jim vadilo složité dokládání účelu. A tak jsme zvýšili možnost čerpání Rychloúvěru bez zajištění až na 800 000 korun a nyní výrazně zjednodušujeme způsob dokladování účelovosti,“ říká Aleš Mašanský, člen představenstva Modré pyramidy.

Nabídka úvěrů ze stavebního spoření včetně překlenovacích úvěrů od všech stavebních spořitelen

Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde


Vylepšit si své bydlení je tak možné i díky garantované sazbě 4,99 % p.a. Klient tak podle Modré pyramidy získá například 100 tisíc korun se splátkou 816 korun měsíčně.

Modrá pyramida uvedla Rychloúvěr na trh už v roce 2008, dosud jeho prostřednictvím svým klientům půjčila více než 10 miliard korun. V současné době je průměrná výše úvěru 270 000 korun a klienti ho nejčastěji využívají na rekonstrukci koupelny, kuchyně, k nákupu nábytku a vybavení, na zateplení domu, ke koupi družstevního podílu, ale i na pořízení tepelného čerpadla, klimatizace nebo bazénu. Klienti, kteří čerpají Rychloúvěr jsou nejčastěji ve věku 31 – 40 let.  




      
  





všechny články
Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz