Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Česká spořitelna rozšířila funkce internetového bankovnictví. K dispozici je třeba e-shop jejích produktů

5.11.2012  |  Michal Bubák


Od počátku listopadu mohou klienti České spořitelny využívat nové funkce v internetovém bankovnictví SERVIS 24 i BUSINESS 24. 

„Před několika týdny jsme spustili novou verzi našeho internetového bankovnictví. Klienti si jej oblíbili a systém patří v současné době mezi nejpoužívanější finanční aplikace na českém trhu. Nyní přicházíme s dalšími vylepšeními, která, jak pevně věřím, klienti velmi rychle přijmou a zpříjemní jim každodenní práci v systému,“ uvedl David Lorenc, ředitel přímého bankovnictví České spořitelny.

E-shop produktů České spořitelny nově v jejím internetovém bankovnictví

Uživatelé internetového bankovnictví SERVIS 24 nově v aplikaci naleznou záložku elektronického obchodu. V současnosti je možné přes něj objednat na sedm desítek bankovních produktů včetně různých variant. Jde například o různé druhy účtů, půjčky a spotřebitelské úvěry, platební karty, stavební spoření, hypotéku, investiční produkty či různé druhy pojištění. Jednotlivé produkty jsou řazeny do několika kategorií a jsou určeny jak běžným občanům, tak i firemním klientům. Zvolené produkty lze snadno přidat do objednávky, u vybraných produktů lze provést i individuální nastavení. Některé produkty mohou klienti začít používat okamžitě po objednání, v případě nutnosti sepsání smlouvy je zájemce kontaktován zaměstnanci ČS.


Zdroj: Česká spořitelna

Novinky u kartových účtů


Další novinky klienti naleznou u svého kartového účtu. Nově je zde možnost rychlého splacení minimální dlužné částky u kreditní karty. Klienti pouze kliknou na tlačítko „Splatit“ a potvrdí předvyplněný platební příkaz. Při objednávce nové kreditní karty si nově mohou navrhnout vlastní design karty, případně si jej vybrat z připravené fotogalerie. U objednávky nové či výměně stávající debetní karty klienti též zjistí, do které pobočky bude objednávka doručena.

Změny u aplikace Mobilní banka

Změn doznala i aplikace Mobilní banka, která nyní nabízí možnost zřídit si více uživatelských účtů na jednom zařízení a také jednoduché odhlášení z aplikace pouhým zatřesením mobilním zařízením. V nejbližších dnech budou moci Mobilní banku využít i uživatele platformy Android.
 
Novinky u aplikace BUSINESS 24

Též firemní klienti naleznou v aplikaci BUSINESS 24 novinky, mezi které patří například možnost zadání devizových operací a automatické vypořádání Spot, Swap a Forward operací s automatickým denním nastavením Pre-settlement limitu. V nové záložce Karty naleznou klienti informace o soukromých i služebních debetních a kreditních kartách. Změn doznala i transakční historie, kde je nyní možné vyhledávat až 91 dní zpět, a také generování souboru s historií transakcí.


Zdroj: Česká spořitelna

Nová verze internetového bankovnictví České spořitelny, která byla spuštěna na konci srpna letošního roku, se těší nebývalému zájmu ze strany klientů a zaznamenala během prvních deseti týdnů od jejího spuštění více než 20 milionů návštěv. Více než 21 tisíc klientů si ji nově aktivovalo. Nová verze má dle vyjádření banky příjemné uživatelské rozhraní a odlehčené menu. Klienti zde též mohou zobrazovat příjmy a výdaje v jednoduchém grafu, jednoduše vytvořit trvalou platbu z jednorázové domácí platby, zadat domácí platby jako expresní, zrušit platby v přehledu čekajících plateb, digitálně podepsat platbu či archivovat elektronické výpisy za posledních 24 měsíců.




    



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Žebříček s nejlepšími podílovými fondy podle odborníků - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Spořicí účet s úrokem až 6,08 % p.a.více
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Jaké jsou plány XTB pro rok 2024?

Obrázek: Akcie Společnost XTB, globální fintech poskytovatel online investiční platformy a mobilní aplikace, představila svoje plány pro rok 2024. Zároveň oznámila nový milník – její služby nyní využívá jeden milion zákazníků po celém světě. Tento úspěch přišel něco málo přes tři roky poté...

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Kde spořit na penzi? Přehled nabídky bank, pojišťoven a dalších institucí

Obrázek: Peníze v ruce Jaký produkt si vybrat pro finanční zabezpečení na stáří? Banky, pojišťovny a investiční společnosti nabízejí širokou paletu produktů. Jedná se o Dlouhodobý investiční produkt (zkratka DIP), doplňkové penzijní spoření/penzijní připojištění...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz