Půjčka ProBydlení i hypotéky od Wüstenrotu až do konce září stále výhodněji

Ti, kteří zvažují rekonstrukci, nákup nemovitosti či refinancování stávajícího hypotečního úvěru, by měli zpozornět. Finanční skupina Wüstenrot prodlužuje až do konce letošního září zvýhodněné podmínky pro úvěry na bydlení. Díky bonusům v podobě interního ocenění nemovitosti zdarma, bezpoplatkového uzavření hypotečního nebo překlenovacího úvěru Půjčka ProBydlení může nyní klient ušetřit tisíce korun.

Smlouva na Půjčku ProBydlení s nulovým poplatkem

S překlenovacím úvěrem Půjčka ProBydlení si můžete půjčit až jeden milion korun, a to bez zajištění nemovitostí. Na družstevní bydlení je možné bez ručení nemovitostí získat až 1,5 milionu korun. Půjčka ProBydlení je vhodná i pro financování přestavby, rekonstrukce či realizaci malých staveb, například bazénu, pergoly nebo garáže. „Nespornou výhodou Půjčky ProBydlení je možnost vybrat si délku trvání úvěru podle aktuálních možností žadatele, a to od 6 do 22 let. Výše měsíčních splátek se přitom v čase nemění, klient se tak nemusí obávat růstu úrokových sazeb,“ říká Michal Pokluda, vedoucí úseku produkt a marketing finanční skupiny Wüstenrot. Od 16. června až do konce září je překlenovací úvěr Půjčka ProBydlení nezajištěný nemovitostí navíc v nabídce se slevou 0,5 procentního bodu. Stačí si jen zvolit dobu splatnosti na 11 až 22 let.

Zajištěná Půjčka ProBydlení

Aktuální výhody se týkají i druhé varianty – Půjčky ProBydlení zajištěné zástavním právem k nemovitosti. Wüstenrot aktuálně nabízí pevnou úrokovou sazbu 2,89 % u všech úvěrů převyšujících částku 1,5 milionu korun. „Obě varianty Půjčky ProBydlení lze získat až do konce září bez poplatku za uzavření smlouvy o spoření, u zajištěné varianty můžete navíc čerpat interní ocenění pro vybrané nemovitosti zdarma,“ dodává Pokluda.

Úspora s Wüstenrot hypotékami

U klasických hypotečních úvěrů – Hypotéky pro vlastní bydlení, Hypotéky dopředu a Hypotéky na cokoliv – pokračuje až do konce letošního září zvýhodnění v podobě odpouštění poplatku 2400 korun za zpracování a poskytnutí úvěru. Hypotéka Refin je také až do konce září navíc nabízena s nulovým poplatkem za interní ocenění nemovitosti, kdy úspora činí minimálně 1750 Kč. Velkou výhodou hypoték od Wüstenrotu je i nulový poplatek za tzv. expresní čerpání. Peníze tak klient může mít téměř okamžitě po podání návrhu na vklad zástavního práva do katastru nemovitostí.

„Preference osobního vlastnictví je v případě nás Čechů jednoznačná. A i když se hypoteční trh v posledních měsících mírně ochladil, zájem o pořízení vlastního bydlení je stále značný a hypoteční úvěr je optimální variantou financování. Vycházíme proto potenciálním zákazníkům vstříc různými bonusovými a zvýhodněnými akcemi, které jim mohou pomoct při rozhodování a usnadnit přístup k vysněnému bydlení,“ uzavírá Pokluda.

* Poznámka: Akce u zajištěné Půjčky ProBydlení na interní odhad zdarma platí pro bytové jednotky ve 14 krajských městech plus na jakoukoliv nemovitost v Praze nebo Brně – městě.


Wüstenrot hypoteční banka  |  27.6.2019


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz