Hardyn a Koopeo Ventures spustili nový cashbackový portál Tipli

Na pole cashbackových portálů vstupuje nový silný hráč – Tipli. Tipli nahradí na trhu zavedený cashbackový projekt Erabat. Ten na českém trhu působil od roku 2012 a získal si přízeň několika desítek tisíc uživatelů. Za Tipli stojí úspěšný internetový podnikatel Michal Hardyn a také nová mezinárodní investiční skupina KOOPEO Ventures.

„Cashbackové služby jsou celosvětovým fenoménem, kterému propadli i Češi. Věřím, že se Tipli rychle zařadí mezi tři největší hráče na tuzemském trhu. Do budoucna pak plánujeme projekt uvést i v zahraničí,“ říká ředitel projektu Michal Hardyn. Ten má s cashbackovým portálem velké zkušenosti. Dříve vedl projekt PlnáPeněženka.cz, který je aktuálně nejúspěšnějším tuzemským cashbackovým portálem, a který také před několika měsíci prodal. Dalším velkým hráčem v tomto segmemtu jsou VratnéPeníze.cz společnosti Mafra.

Hardyn se do cashbackového byznysu pustil s investiční skupinou KOOPEO Ventures. Ta má v Česku, Slovensku a v Polsku projekty v hodnotě mnoha stovek miliónů korun. „Takto silný partner nám dává stabilitu a také dostatečné zázemí pro velký růst,“ vysvětluje výhody spolupráce Hardyn.

Dosavadní uživatelé Erabatu budou garantovaně převedeni do konce tohoto roku na nový portál. Veškeré získané odměny budou při převodu zachovány. O těchto změnách informuje uživatele mimo jiné speciálně připravená stránka tipli.cz/erabat.

Nové Tipli startuje s nejvyšší cashback nabídkou na trhu hned u několika obchodů. „Spuštění portálu jsme načasovali před největšími internetovými nákupními událostmi. Začali jsme tím, že jsme uživatelům nabídli 8% cashback z nákupů na AliExpressu, jedním z největších online tržištích světa,” přibližuje Aneta Podráská, marketingová ředitelka portálu Tipli. Podle jejích slov získal 11.11. během nákupního festivalu na AliExpressu portál Tipli přes 1000 nových uživatelů za jediný den.

Portál Tipli nyní nabízí tzv. cashback “neboli peníze nazpět z hodnoty nákupu” ve více než 250 internetových obchodech. Počet obchodů na cashback portálu se průběžně zvyšuje.

Michal Hardyn:
- Společně se svými partnery investuje do online firem a projektů - zaměření na nové internetové projekty a trendy
- Co-Founder @ VimVic.cz (online vzdělávání a digitální HR řešení, 40.000 uživatelů za prvních 12 měsíců, mezi klienty Česká spořitelna nebo STRV)
- Co-Founder @ Tipli (cashback portál v ČR a SK, během 2017 startuje v Polsku)
- Co-Founder @ Stario Agency (digitální agentura, mezi klienty např. ČSOB Pojišťovna nebo finanční skupina Roklen)

Úzce spolupracuje s kapitálově silným investičním fondem Koopeo Ventures zaměřeným na společnosti v tzv. “early stage” - tj. společnosti v rané fázi

Dříve:
- CEO & Co-Founder @ PlnaPenezenka.cz & TopSleva.cz (e-commerce projekty s více než 500.000 uživateli propojující cashback, slevy a kupóny a affiliate marketing; úspěšný prodej ve 2016)
- CEO & Co-Founder @ SlevyDnes.cz (500.000 uživatelů během 1 roku; úspěšný prodej ve 2012 do NetBrokers Holding, majitel ePojisteni.cz)

KOOPEO Ventures:
Úspěšná tuzemská investiční skupina, která má projekty v Česku, Polsku, Rumunsku a na Slovensku. Hodnota jejich majetku se počítá ve stovkách milionů korun. Aktuálně nejen na českém trhu připravuje další akvizice, primárně v on-line prostředí.


Tipli  |  14.12.2016


PředchozíDalší
 




Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374
Email: redakce@finparada.cz