Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Fio banka zrušila poplatek za příchozí platby ze zahraničí pro prezidentské kandidáty

5.9.2017  |  Zdeněk Bubák, zpráva Fio banky
  


Fio bankaFio banka zrušila u transparentních účtů pro prezidentské kandidáty poplatek za došlou platbu v cizí měně či ze zahraničí ve výši 20 korun. Lidé totiž přišli na to, že tímto způsobem mohou "odčerpávat" peníze z transparentního účtu. Od minulého týdne se totiž na účtu prezidenta Zemana objevuje velké množství příchozích plateb, často ve výši jen 0,11 Kč, s různými vzkazy, ze kterých lze vyčíst, že si zasilatelé znovuzvolení Zemana prezidentem nepřejí. Na transparentním účtu se množí i čistě reklamní sdělení.


anonym
7.9.2017 9:33
bez předmětu
A neslo by banko FIA
zpoplatnit ty příchozí 1 halerove platby ( třeba do výše vkladu 10-20 Kč ), částkou aspon 10kc !!!! ??
Jen u těchto účtu ??

Jsou to zbytečné náklady pro banku i pro majitele účtu!!! A tedy dárce by mel to zaplatit ze svého. Hned by ubylo těch hlupáku co posílají 1 halir, ktery ani neexistuje a nikdy v obchodech se s nim neplatilo! Nejmenší mince bylo 5halerů.
Odpovědět
anonym
8.9.2017 8:28
Re: bez předmětu
Fakt je skoda, ze banka nechce po těch dárcích 0,1 - 0,10 halere (az do výše vkladu těch 10-20kc) poplatek za převod 10kc !!! A ty peníze co zůstanou bance pak darovat prezidentovi .
Tohle by meli platit dárci těch haléřů bance a ne majitel účtu.

Banko FIA změn to :-)))

aspon by ta srandicka byla trosku užitečná a omezila se na menší část hlupáku a degeneruje co ted urazí Zemana. Co na to ředitel FIA - bude konat?
Odpovědět
anonym
7.9.2017 8:59
bez předmětu
Zrusite poplatky za prichozi EUR platbu vsem nebo jen papalasum?
Odpovědět
Tomáš32
28.11.2022 9:43
Re: bez předmětu
Dobrý den, no já se divím že takový účet vůbec existuje. A myslím že jsem někde četl i vzkazy které tam byli zasílány. Ale zase na druhou stranu má člověk právo říct svůj názor, a jsem zvědavý jak dopadnou tyhle prezidentské volby v lednu. Ale tak už je jasný kdo budou asi první čtyři kandidáti podle statistik.
Odpovědět
Anton
6.9.2017 19:21
bez předmětu
Teď by ještě bylo od Fio rozumné nezveřejňovat ty blbé poznámky. Účet ať je transparenstní dál.
Odpovědět
anonym
7.9.2017 9:12
Re: bez předmětu
Anton,
jen at nechají poznámky, ktere ukazuji na intelektuály a kavárenskou spodinu, hlupáky a nevyzralé jedince na úrovni tykve, nebo židle ..., kteří mají vymyté mozky! !!! !
Ted přemýšlím, zda učitele na školách maji právo na zvýšení svých platu, kdyz deti neučí a nevzdelavaji, ale využívají skolu k vymývání mozku, k nevzdelanosti a k multikulti a debilizaci! Vzdyt někde v Praze zrušili i zvonění na hodiny na základní škole, aby to ubohé deticky ( - nedochudčata, ktera nic nevydrží ) neztresovalo !!! Proboha jak v budoucnu budou čelit problémům a stresu, kdyz nesnesou ani zvonění na školní hodinu? Co za dementy školy vychovávají ?
Říka se ze " blbec neni nebezpečný svému okolí a druhým lidem, ale je nebezpečný především sam sobě" , protoze netuší ze jedna jak blbec, idiot ... a škodí sam sobě :(

Dnesni maturity jsou na úrovni socialistických vyucnich listů a dnesni VŠ diplom ma hodnotu socialistické maturity!!!
Stydím se za luzu a idioty co urazí prezidenta ČR , urazí nejvyššího státníka ČR a Nejvyššího velitele Ceske armády a ponizuje a zesměšňuje ČR a obcany ČR v zahraničí! To samé se dělo pred zánikem Starého Říma !!!
Oni opravdu nechápou ze jsou idioti a klidně nas všechny a dokonce i sebe poníži, zuraží a zesmesní pred zahraničními novináři, státníky i obcany jiných státu!

A tahle nevzdelana verbež je pry nase budoucnost - ti co nemají k ničemu lidskou účtu a neváží si svých předků, historie ani prezidenta státu ti nas povedou k zániku naši budoucnosti a jeste budou to oslavovat jako nedávno v USA pri bourání soch a přepisování sve historie.
Copak rodice nevidí jak jim hloupnou deti a co z nich roste - nevyspeli a bezcharakterní jedinci, kteří nic neumějí a nechávají se jimi živit i do 30let. Nejsou schopni řešit ani sve problémy
A hlavne se ptejte kdo je v neziskovkach plati ???
Komu to v zahraničí prospívá ten řízeny chaos !!!
Odpovědět
Michal
5.9.2017 15:05
Doporučuji
Některé vzkazy v poznámce IB jsou velmi vtipné, doporučuji přečíst.
Odpovědět
anonym
5.9.2017 17:28
Re: Doporučuji
třeba tento:
"Prodám kánoi zn. Jizera. V dobrém stavu.Odvoz nutný."
nebo:
"Myslíme to upřímně: halíře dělaj talíře..."
toto je také dobré:
KDYŽ VÁS ZVOLILI, BYL JSEM OPTIMISTOU A ŘÍKAL SI, ŽE KDYŽ UŽ NIC, TAKBUDE LEGRACE. BRZY MĚ SMÍCH PŘEŠEL
toto zavání obchodní nabídkou:
"Levné opravy mobilů www.mobilite.cz (opravime i aligator)"
a zakončím
"Za vaši dosavadní péči o Českou Republiku" a dárce posílá 0,10 CZK

Odpovědět
anonym
7.9.2017 9:24
Re: Doporučuji
OPRAVDU Ti to pripadá vtipné?

To je především ukazatel úpadku a hloupnuti národa a hlavne je to smutné, depresivní, .. kdyz uvážíš ze to jsou především mladí, kteří nic neumějí, nevědí, nic jeste nedokázaly , jsou to TY Největší SOČKY - pobírači sociálních dávek, kteří se jeste neumějí o sebe postarat dokud nedospějí a nevyučí se něčím ... a tak je cely život zatim živí stat, pracující občane ... tedy národ, ktery oni tak rádi urazeji!
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5 % p.a.více





Dále v rubrice

ČSOB nabídne klientům cukr a bič

Obrázek: Aplikace Revolut pro mladé ČSOB přichází v květnu s odměnami za aktivní využívání účtu. Na druhé straně od července dojde ke zdražení řady produktů a služeb spojených s běžným účtem, platebním stykem...

Aplikace Revolut je lákavá pro čím dál tím více mladých zákazníků po celém světě

Obrázek: Aplikace Revolut pro mladé Aplikaci Revolut <18 nyní používají více než 2 miliony mladých zákazníků po celém světě a po zahrnutí opatrovníků činí počet uživatelů celkově více než 3,5 milionu. V České republice vzrostl počet uživatelů <18 za poslední rok o 67 %...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz