Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Raiffeisen stavební spořitelna přišla s aplikací pro snazší plánování a kalkulaci úpravy bytu

14.7.2016  |  Monika Šimůnková, zpráva Raiffeisen stavební spořitelna
  


Raiffeisen stavební spořitelna přišla s aplikací pro snazší plánování a kalkulaci úpravy bytuNávrhy, kalkulace a stohy popsaných papírů – s tím vším se potýká při plánování bydlení každý. Pro ty, co si chtějí plánování svého vysněného domu zpříjemnit a zjednodušit, připravila Raiffeisen stavební spořitelna online aplikaci Felixův plánovač. S jejím využitím si mohou lidé jednoduše navrhnout úpravy svého bydlení. Aplikace je k dispozici online a zdarma.


Kolem zařizování bytu je hodně starostí. Raiffeisen stavební spořitelna se tak rozhodla usnadnit proces plánování zařízení bytu nejen svým klientům, ale i široké veřejnosti. Proto nyní přichází s interaktivním nástrojem Felixův plánovač.

Aplikace poskytuje uživatelům jak virtuální kreslení půdorysu a zařízení bytu, tak možnost vytvářet a archivovat veškeré poznámky, rozpočty i nástěnky s fotkami. To vše bude mít uživatel vždy po ruce na síti.  


„Nejen financování je důležitou součástí cesty k pohodovému bydlení, ale i samotná příprava. Ať už se jedná o rozsáhlou rekonstrukci či jen drobné změny, je potřeba vše s rozmyslem naplánovat. Vyvinuli jsme proto nástroj, díky kterému mohou lidé navrhnout, zkalkulovat a zdokumentovat veškeré aktivity při rekonstrukci či zařizování nového bydlení. To vše zdarma v rámci zcela nové aplikace Felixův plánovač,“ říká Jitka Jechová, tisková mluvčí Raiffeisen stavební spořitelny.

Aplikace umožňuje provést všechny potřebné kroky k plánování zařízení bytu online a bez cizí pomoci. Uživatelé mohou provést nákres pro jednotlivé místnosti i vést kalkulaci zařízení místnosti s různými variantami. Plánovač také umožňuje shromažďovat veškeré informace o produktech, jako je cena, foto, odkaz, rozměry atd.

Aplikace je poskytována zdarma. Stačí se zaregistrovat na stránkách www.felixuv-planovac.cz.

Ukázka Felixova plánovače
Zdroj: Raiffeisen stavební spořitelna


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde



všechny články
Dále v rubrice

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Češi jsou národ fanoušků a banky chtějí být u toho

Obrázek: KB hokejsita Co Čech, to fanoušek. Bez nadsázky se dá říct, že fanouškovství mají Češi v krvi. Tři čtvrtiny z nás totiž někomu aktivně fandí, ať už konkrétnímu sportovci, národnímu týmu nebo...

Index termínovaných vkladů v dubnu

Obrázek: Termínoindex Termínoindex nadále klesá. Nejvýrazněji si pohoršil roční vklad. Nejvyšší sazbu aktuálně nabízí Banka CREDITAS a Max banka s 5,3 % p.a. u měsíčního vkladu...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a. Samozřejmě
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz